PROVRT

O PODJETJU

Stranke in podjetja, ki želijo lepo urejeno in vzdrževano okolje, posebno prilagojeno njihovim potrebam, najamejo podjetje Provrt, ki se je razvilo iz 13 letnih izkušenj na področju svetovanja in urejanja privatnega in javnega okolja.

Verjamemo, da oblikovanje prostora izvira iz lastnega odziva na prostor in njegovo okolico ter potreb naročnika. Z občutkom moramo upoštevati vse dejavnike pri nastajanju oblikovanega prostora in tako oceniti elemente, ki jih bomo povdarili v določenem okolju.

Stranke najamejo raje nas kot druga podjetja, zato ker nismo obremenjeni z lastno zalogo okrasnih rastlin, zato stranki ponudimo tiste, ki so skladne z željami naročnika in danostmi rastišča.

Izvajamo vse stopnje urejanja okolja, od razvoja projekta do načrtovanja prostora in izvedbe ureditve. Tudi po zaključenih delih nudimo vzdrževanje in podporo pri negovanju vrta, v skladu s potrebami naročnika.

Pri podjetju Provrt podamo rešitve za izzive kot so ureditev zasebnih vrtov, stanovanjskih sosesk, bolnišnic, izobraževalnih ustanov, poslovnih, upravnih in industrijskih zgradb, pa vse do zasnov igrišč, parkov in pokopališč.

Vaše želje in zmožnosti prostora bomo obogateli s pravimi rastlinami in tako vam pričarali prostor, ki ga boste poimenovali vaš raj na zemlji.